INDIAN TANDOORI KING ALMERE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 123 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Tandoori King Almere. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2024 om 8:36 Lekker eten goede prijs/kwaliteit verhouding. Minty chutney is een beetje weinig.
4 jul 2024 om 21:59 Amazing food!!!
2 jul 2024 om 7:56 Best Indian food in Almere.
29 jun 2024 om 19:51 Indian Tandoor King is een plek die ik iedereen zou aanraden, vooral als je van authentieke Indiase gerechten houdt. Het eten hier is keer op keer heerlijk. Als vaste klant heb ik veel van hun gerechten geprobeerd, en ze stellen nooit teleur. De smak
28 jun 2024 om 21:04 Very delicious food. Most authentic Indian food in Almere. Kababs and Tandoori must try.
27 jun 2024 om 22:29 Heeeeeerlijk eten! Tip, iets meer kip bij de butter chicken. Nu had je meer saus! Maar verder een dikke 10 voor de smaak.
27 jun 2024 om 21:02 Delicious
25 jun 2024 om 11:11 He does not care for his customers and does not send everything ordered. When asked he does not even refund the money. Such bad customer experience.
25 jun 2024 om 11:07 Did not send my lassi in the Friday order. Told me next time he will. Forgot again on Saturday. when I called he said, he did not care about his customers. Has not refunded or send me the lassi. I would not want to buy from someone who does not care.
22 jun 2024 om 0:22 Always perfect